• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۴۹۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۷
کرمانشاه » اجتماعی
گزارش مکتوب؛

کرمانشاه در قاب شیشه‌ای  میلیون‌ها ایرانی

استان کرمانشاه امسال پرچم دار بزرگترین رویداد فرهنگی کشوربود، هیجدهم  تا بیستم تیرماه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی به میزبانی کرمانشاه برگزار شد  تا هنرمندان  وچهره‌های موفق  این عرصه  به معرفی آثار خود بپردازند.

کرمانشاه در قاب شیشه‌ای  میلیون‌ها ایرانیبه گزارش خبرگزاری  صداوسیما مرکز کرمانشاه، صدای خنده و هیاهوی کودکان در شهر پیچیده است، رفت و آمد مهمانان به راه است، کودکانی را در گوشه و کنار شهر می‌بینیم که دستان مادر را می‌فشارند و کاروان‌های  شادپیمایی را نشان می‌دهند  و برق چشمانشان  والدین را به سمت گروه‌های شادی می‌کشاند.
آقای لرستانی یکی از همین عروسک گردان‌هایی است که مسیر شاد پیمایی را با او هم کلام شدم.
او که در این زمینه ۱۵ سال سابقه دارد میگوید:سال‌ها در این  حرفه تلاش کردیم و همراه کودکان بودیم. همیشه سعی کردیم که لبخند رضایت را بر چهره آنان بنشانیم.
آقای لرستانی از خاطرات حضور خود در جشنواره‌های متعدد سخن گفت و از اینکه امسال کرمانشاه میزبان این جشنواره است ابراز خرسندی کرد.

این عروسک گردان می‌گوید: وقتی امروز  لبخند و نشاط کودکان  را میبینم  خستگی سال‌ها از تنم  به در می‌رود خصوصا اینکه امسال افتخار میزبانی را داریم و جشنواره در  استان ما برگزار می‌شود.
لرستانی یکی از عروسک گردانانی است که در زلزله هم همراه کودکان بود  او می‌گوید:روز‌های سختی را با کودکان سپری کردیم آن‌ها بیشترین اسیب روحی  را در این حادثه دیدند و سعی کردیم با اجرای برنامه‌های متنوع، ترس و نگرانی را از ذهن آن‌ها پاک کنیم و الحمدلله به نتایج خوبی رسیدیم و موجی از همدلی به راه افتاد  و گروه‌های هنری نیز از سراسر ایران به سرپل ذهاب آمدند و اکنون که دوسال از این حادثه می‌گذرد ارامش در شهر برقرار شده و زندگی در جریان  است.
خاله شادونه چهره محبوب کودکان  نیز  که چند شب در سر پل ذهاب برنامه‌های پویا نمایی را در کنار کودکان اجرا  کرد  گفت: خوشحال هستم از فرصتی که ایجاد شد تا به بهانه دومین جشنواره پویا نمایی به استان کرمانشاه سفر کنم قطعا با ایجاد برنامه‌های زنده  و سرشار از شادی  کودکان  شادتر شده   و این نشاط به والدین هم منتقل می‌شود.
 
*کرمانشاه میزبان دومین جشنواره پویانمایی و نمایش عروسکی
از ماه‌ها قبل کرمانشاه در تدارک این رویداد فرهنگی بود. جلسات بسیاری تشکیل شد تا میزبانی درخوری از این رویداد بزرگ انجام شود  و هر کسی به وسعت توان خود برای این روز برنامه‌ای تدوین کرد.
بالاخره انتظار‌ها به سر رسید و سه شنبه ۱۸ تیرماه جشنواره آغاز به کار کرد سالن انتظار محل برگزاری  این جشنواره  پر از جمعیت و شور و هیجان بود  و مهمانان زیادی از سراسر کشور به کرمانشاه آمدند. بطوریکه چهره‌های محبوب تلویزیون و هنرمندان نام آشنا نیز در میان جمعیت بودند.
خبرنگاران و عکاسانی هم   برای پوشش این رویداد مهم آمده بودند و لحظه به لحظه این اخبار در سایت‌ها و خبرگزاری‌های کشوری  و رسانه ملی مخابره میشد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه در آیین افتتاحیه این جشنواره اظهار داشت: کرمانشاه شاهراه ارتباطی عتبات عالیات است و این همجواری نورانی برای مردمان مهمان‌نواز این دیار، مایه افتخار است.
افشین امیری  افزود: جنگ هشت ساله در کرمانشاه شروع شد و در همین استان به پایان رسید؛ کرمانشاه هزاران شهید را در دوران انقلاب، دفاع مقدس و در دفاع از حرم زینبی تقدیم اسلام و ایران کرده و این مسئله را برگ زرین دیگری در تاریخ پر افتخار  آن است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه با بیان اینکه جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی موجب ایجاد شور و نشاط در استان کرمانشاه می‌شود گفت: ایجاد فرصتی برای معرفی ۴ هزار جاذبه تاریخی و گردشگری که به ثبت ملی و جهانی رسیده‌اند از دیگر دستاورد‌های این جشنواره محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: این جشنواره زمینه ظهور و بروز استعداد‌های هنر انیمیشن در عرصه‌های گوناگون را به وجود می‌آورد آن هم در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را به نام رونق تولید نامگذاری کرده‌اند و لازم است همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها در مسیر اشتغال‌زایی و افزایش تولید ملی گام بردارند.
امیری با اشاره به برپایی هفته فرهنگی و هنری کرمانشاه در طول برگزاری جشنواره عنوان کرد: مردم کرمانشاه به ویژه در برخی شهر‌ها رنج و آلام زیادی را تحمل کرده‌اند بنابراین برپایی این هفته و حضور گروه‌های هنری و نمایشی در ۶ شهر استان، می‌تواند شادی و نشاط را برای آن‌ها به ارمغان بیاورد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه خاطرنشان کرد: اضافه شدن بخش عروسکی به جشنواره پویانمایی، موجب رونق تولیدات ویژه گروه سنی کودک و نوجوان خواهد شد و زمینه ارتقا کمی و کیفی آثار این حوزه را به وجود می‌آورد.
وی با بیان اینکه رویکرد این جشنواره و دست اندرکاران برگزاری آن، افزایش امید و نشاط در بین اقشار مختلف مردم است گفت: یکی از مهمترین سیاست‌های نظام اسلامی، تلاش مسئولان برای امیدبخشی به مردم از طریق اجرای برنامه‌های موثر در راستای توسعه پایدار در استان‌های مختلف کشور است.
امیری افزود: امیدواریم برگزاری موفق جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران بتواند آزمون شایسته‌ای برای برگزاری جشنواره بین‌المللی بوم‌گردی در سال ۲۰۲۰ در استان کرمانشاه باشد.
وی افزود: در دومین جشنواره پویانمایی بیش از ۳۵۰۰ دقیقه برنامه از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کرمانشاه در شبکه‌های ملی و فراملی به نمایش گذاشته شد و علاوه بر این ۳۲ شبکه استانی با تولید تیزر و مستند ظرفیت‌های کرمانشاه را در جغرافیای ایران اسلامی روایت کردند.
معاون امور استان‌های سازمان صداوسیمانیز گفت: درصدد هستیم از طریق جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی و هم‌افزایی ظرفیت‌ها، بازار بزرگی را در منطقه و جهان به دست آوریم.
علی دارابی در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی  اظهار داشت: امیدوارم آثار و برکات جشنواره در همه عرصه‌ها برای کرمانشاه سودمند باشد.  
وی با بیان اینکه صداوسیمای جمهوری اسلامی با ۱۵۰ شبکه رادیو و تلویزیونی به بیش از ۳۵ زبان ملی و فراملی برنامه پخش می‌کند بیان کرد: سهم استان‌ها از این تعداد،   ۸۰ شبکه است و صداوسیمای مراکز استان‌ها وظیفه دارند    با استفاده از ظرفیت رسانه در راستای   توسعه پایدار   حامی مسئولان  در ارایه  خدمات و انعکاس مشکلات باشند.
دارابی  با بیان اینکه رسانه‌های استانی باید در معرفی ظرفیت‌های استان‌ها تلاش کنند گفت: این رسانه‌ها در جذب توریست و گردشگر و سرمایه خارجی و مشارکت آن‌ها در امر پیشرفت و توسعه استان کمک شایسته کنند.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی در قالب کمیسیون تخصصی نیز از جمله برنامه‌های جانبی این جشنواره بود   و در این کارگاه‌ها فنون و شگرد‌های فیلم نامه نویسی و انمیشین  برای علاقه‌مندان بیان شد ایجاد این کارگاه‌ها فرصتی را فراهم آورد تا  برنامه سازان کشور بتوانند برای نسل‌های آینده با توجه به فرهنگ غنی ایرانی  فیلم نامه بنویسند و از به روز‌ترین تکنولوژی‌ها نیز استفاده کنند.
 بدون شک حضور بیش از هزار مهمان علاوه بر ایجاد شور و نشاط در استان کرمانشاه،  رونق گردشگری و صنایع دستی استان را نیز به دنبال داشت   و تکمیل ظرفیت هتل‌های استان خبر نوید بخش مدیر کل میراث فرهنگی  در ایام برگزاری جشنواره بود.
امید قادری  گفت: یکی از ارکان اصلی گردشگری تبلیغات است، جشنواره‌ای با این وسعت  کرمانشاه را در گستره شبکه‌های استانی سراسر کشور و شبکه‌های ملی بر روی آنتن برد و به این صورت جاذبه‌های گردشگری، قابلیت‌های تاریخی و اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را معرفی کرد.
جشنواره پویا نمایی مقدمه‌ای برای برگزاری جشنواره  بین المللی ۲۰۲۰ بود   جشنواره‌ای که  قطعا صنعت گردشگری را در استان تحت تاثیر قرار خواهد داد.
استاندار کرمانشاه میزبانی جشنواره ملی پویا نمایی را فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های منحصر به فرد استان دانست و گفت: اجشنواره ملی پویا نمایی فرصتی  برای تبلیغ و معرفی کرمانشاه  به دنیاست.
هوشنگ بازوند اظهار داشت: کرمانشاه در سال آینده با سربلندی میزبان بزرگ‌ترین رویداد اکوتوریسم در دنیا خواهد بود و جشنواره پویا نمایی می‌تواند مقدمات جهانی شدن کرمانشاه در رویداد گردشگری «۲۰۲۰» را فراهم کند.
استاندار کرمانشاه گفت: اقلیم ناب، خاک مناسب، زیرساخت‌های راه‌آهن و فرودگاه، ۱۶ سد مخزنی، دو گمرک بین‌المللی، ۶ بازارچه مرزی، چندین شهرک صنعتی، بهره‌مندی از ۷۰ درصد قیر طبیعی کشور، شهرت جهانی در سنگ تزئینی، تنوع گونه‌های گیاهی، ۵۰ منطقه نمونه گردشگری، ۴۲۰۰ اثر تاریخی و گردشگری ملی و جهانی و عنوان دروازه عتبات عالیات همگی زمینه‌های توسعه و پیشرفت استان کرمانشاه را فراهم خواهد کرد.
در مجموع   در  حین برگزاری این جشنواره  برنامه زنده خاله شادونه  و مل مل و گروه رنگین کمان   که در شش شهرستان هرسین، گیلانغرب، کرمانشاه، صحنه، سنقر و سرپل ذهاب  اجرا  و از شبکه  استانی کرمانشاه   پخش شد  و آیین افتتاحیه و اختتامیه این جشنواره نیز بطور زنده و مستقیم   در ۳۳ مرکز استانی   و بخش‌های  گزیده‌ای    مراسم در ۷۰ دقیقه بطور مستقیم از شبکه‌های   یک و دو پخش شد  تا  ظرفیت‌های مهم این استان به  سایر هموطنان نیز معرفی شود.
هنرمندانی هم  از سراسر کشور سه روز مهمان کرمانشاه بودند  تا هرکدام در پایان پیام آور   مهربانی و مهمانوازی و  مردان و زنان   کرمانشاه   به هم استانی‌های خود باشند.  
این هنرمندان سه روز   در میان کودکان و خانواده‌های این شهر به اجرای برنامه‌های خود پرداختند، رقابتی سرشار از شور و انرژِی  با لبخند‌های کودکانه.
سرانجام دومین جشنواره پویا نمایی  بیستم تیرماه با حضور نفرات برتر به کار خود پایان داد و خاطراتی زیبا از کودکان این شهر در ذهن میلیون‌ها ایرانی برجای گذاشت.

گزارشگر:زهره زندیه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)